". Mi Fejér megyében lakunk,. egy régi Körmend típusú kazánunk van, évekig nem használtuk most a gázár miatt próbáljuk használni, de rengeteget küzdünk vele. A fa felviszi a vizet 65-75 fokra, de max 2 óra alatt leég..kipróbáltuk a szenet azzal 4-hat órát is elmegy, de ha nem a drága zsákos barna szenet rakjuk bele, akkor kátrányosodik. 

Kazánt nem szeretnénk másikat venni, erre lehet huzatszabályzót szerelni, reméljük az Önök rendszere működhet nálunk is.

Köszönöm válaszát Czifra Péter .."

Megoldás és eredmények a Polmar huzatszabályzóval - Péter levele 2011 január

".Ne haragudj, hogy eddig nem írtam, nagyon sok a munka szerencsére és a kazánnal is vártam, hogy lássuk milyen eredményeket érünk el. Örömmel jelentem, hogy a beruházás már idén meg fog térülni. Egyrészt egy csepp füst nincs a kazánban, se begyújtáskor se később, tavaly még a lakásban is volt egy kis füst. Másrészt 140.000 ft-ért vettünk fát(akác) és úgy néz ki , hogy elég lesz egész télre. Ez azt jelenti, hogy átlag 28.000 ft-ból fűtünk ez óriási javulás, tavaly ez az összeg 65.000-70.000ft volt. Másik jó hír, hogy a kazán hófehérre van kiégve, tavaly nem győztük a kátrányt leszedni. A vízhőfok 80fok a kazán szerint a te mérésed szerint ez 70fok, tökéletesen melegíti a házat mínusz 15fokban is. A hőmérséklet a házban 18-21 fok, tavaly alig ment 18fok fölé.

 Még egyszer nagyon köszönjük."