Engem az győzött meg, hogy Kiss úr felajánlotta: próbáljam ki, két hétig használjam, és ha beválik, csak akkor fizessek érte. Annyi bóvli dologgal találkozik az ember, úgy gondoltam ez is csak egy a sok közül.

Akkor még élt édesapám, aki a fűtő volt, mondtam: papa, ha tényleg annyi a megtakarítás, mint amit Kiss úr állít, akkor megvesszük. Ő nem nagyon hitte, hogy működik. A próba hétletelte után édesapám is meggyőződött róla, hogy a berendezés tényleg tudja azt, amit Kiss úr állított: a kéthétre bekészített fa fele megmaradt. Egyszerűen nem tudtunk több fát eltüzelni, hiába akartuk a kazánt rakni a fa nem égett el, és a házban is jó meleg volt.

 

Azóta nagyon sok embernek beszéltem a berendezésről, azt tapasztaltam, hogy nekem sem akarják elhinni, hogy tényleg ennyire jó. Nehéz az emberekkel megértetni, hogy ez a berendezés mire képes!Volt nálunk a kéményseprő és érdeklődve nézte, hogy segít-e valamit az a micsoda a kéményen? Amikor belenézett a kéménybe meglepődve tapasztalta, milyen tiszta és száraz, szinte söpörni sem kell. Örülök, hogy megvásároltam a Polmar kémény huzatszabályzót, nekem sokkal könnyebb a fűtés, ritkábban rakok a tűzre, kevesebb fát kell behordani és kevesebb fát is vettünk az idén, mint a korábbi években.

Nekemez a második telem, amióta a szabályzót felszereltük, a megtakarításokkal az végére megtérül a berendezés ára, utána már minden évben hasznot hoz. Ez egy jó befektetés volt.

A berendezést nem kell szervizelni, nincs benne mozgó alkatrész, nem romlik el. Ajánlom mindenkinek és örülök, hogy a sors összehozott Kiss úrral.

Emmer István - Ikervár